Tantra

Een tantra massage is eigenlijk geen ‘massage’ in de klassieke zin van het woord, maar  beter gezegd een intuïtieve, meditatieve, diepgaande, koesterende en sensuele aanraking van het gehele lichaam, met gebruik van heerlijk geurende, warme massageolie, ondersteund door mooie, ontspannende muziek. 
In deze vorm van  aanrakingen , die ontstaan is uit de eeuwenoude Tantra traditie, Nodig ik je uit je als persoon een moment over te geven aan het moment en de intuïtieve bewegingen van dat ik zal maken met mijn handen. 
​ Ik begin eerst vrij rustig , gevoelig, langzaam …die dan zullen vervloeien in krachtige , intense bewegingen…die ik aanpas op de innerlijke stroom van jou lichaam.
 Elke massage zal dan ook weer anders zijn….


De massage nodigt je uit om helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn en alles te ervaren wat er door de diepere aanraking ervaren wil worden. Dat kunnen gevoelens van genot en opwinding zijn, maar ook gevoelens van pijn en verdriet of onverwerkte emoties waar je nergens weg mee kan . Het is soms erg nodig deze gevoelens helemaal toe te laten, maar even goed helemaal los te laten… je zal zien dat je telkens meer het gevoel zal hebben dat ze als ‘golven in de zee’ aan je voorbij trekken. Door zo helemaal in het moment aanwezig te zijn, kun je een groot gevoel van bevrijding en ruimte in jezelf gaan ervaren.

ER WORDEN GEEN SEKSUELE HANDELINGEN GESTELD!ER IS GEEN SEKSUELE TUSSEN GEVER EN ONTVANGER!!!HET IS NIET OP SEK GERICHTMAAR OP HET OPWEKKEN VAN EEN BEPAALDE ENERGIE DIE DAN VIA DE ADEM WORD RONDGELEID EN VOOR DIEPE ERVARINGEN ZORGT!

*

*

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close